Software production

Arhitektura softvera

plumDesign tim za svoje klijente vrši planiranje, projektovanje i produkciju softverskih rešenja analitičkim pristupom razumevanju operativnih i funkcionalnih potreba kompanije, a zatim njihovom sintezom uz adekvatan izbor tehnoloških rešenja.

Razvoj softverskih rešenja vrši se prema zahtevima i potrebama korisnika pružanjem optimalnog rešenja, koja ispunjavaju kriterijume:

  • Minimalni troškovi proramiranja, optimizacijom broja radnih sati
  • Maksimalna efikasnost izvršenja programa
  • Modularnost softverskih rešenja sa ciljem fleksibilnog razvoja
  • Optimalna fleksibilnost u fazi razvoja
 

Optimalna fleksibilnost

Fleksibilnost programskih rešenja je imperativ pri planiranju i projektovanju informacionih sistema, njihovih struktura, celina i međusobne logičke i funkcionalne povezanosti informacija kako bi se u dužem vremenskom razdoblju omogućio razvoj i savremenost u racionalnim vremenskim i finansijskim okvirima

Od Klijenta se ne očekuje rešenje problema, već samo precizne smernice i aktivno učešće u svim razvojnim fazama, što doprinosi izuzetno visokom procentu realizacije projekata. Dogovor se pretvara u radni zadatak, radni zadatak u projektnu dokumentaciju i nakon izvršenja radova Klijent verifikuje njihovo izvršenje pre puštanja u rad. Razvoj projekta u svakom momentu merljiv i transparentan.

 

Interfejs je važan

plumDesign posebnu pažnju posvećuje arhitekturi humanih interfejsa, odnosno dizajnu informacija. Pravilan izbor informacija i njihov odgovarajući, nedvosmislen i pregledan prikaz ostvaruje sa jedne strane dopadljiv prijatan doživljaj informacionog sistema u kome korisnik obavlja delatnost, dok sa druge strane rapidno povećava efikasnost rada smanjivanjem broja radnih časova angažovanja uz smanjivanje ili potpunu eliminaciju grešaka u radu.

Pojam interfejs takođe podrazumeva i povezanost sa drugim tehnološki nekompatibilnim informacionim sistemima sistemima (uglavnom manje ili više zatvorenim ili limitiranim ERP rešenjima). plum(x) sadrži ispitane konektore sa različitim informacionim sistemima, koji se uz minimane modifikacije prilagođavaju softveru klijenta, ostvarivanjem pune funkcionalnosti razmene podataka sa visokim nivoom bezbednosti i pouzdanosti.