Reliable severs
High performance or storage solutions

Hosting rešenja

plum(h) hosting rešenja

plumDesign je u nizu godina iskustva i razvoja veb softvera načinio izbor hosting provajdera u najboljim data-centrima Evrope. Pored fantastičnih performansi hardvera, profesionalno optimizovanog softvera i adekvatno dimenzionisanih resursa pružamo i vrhunsku tehničku podršku pri rešavanju problema.

 

Brzina i stabilnost

1GigE serverski link sa enterprise klasom RAID skladišta podataka na CloudLinux operativnom sistemu obrađujemo i šaljemo informacije impresivnom brzinom.

Serveri su poslednja reč tehnike dostupne komercijanim korisnicima i nalaze se u data centrima u Londonu (UK) i Amsterdamu (NL)

Garantujemo 99,9% aktivnosti i ispravnosti servisa sa 24/7 podrškom za klijente

 

Standardni paketi

Korisnici plum(x) mogu izabrati prema svojim potrebama serverske usluge prema predefinisanim paketima:

 • Standard A 10GB SSD storage
  2 cores
  250GB bandwidth
  4GB RAM
  20 mail accounts
  od 9.99 €/m
 • Business B 20GB SSD storage
  4 cores
  1TB bandwidth
  4GB RAM
  100 mail accounts
  od 19.99 €/m
 • Enterprise C 50GB SSD storage
  4 cores
  2TB bandwidth
  4GB RAM
  500 mail accounts
  od 59.99* €/m
 

Samo za plum(x) korisnike

plumDesign etično i racionalno raspolaže serverskim resursima. Resursi deljeni između više korisnika.Praktična iskustva pokazuju da preko 98% vremena serveri koriste ispod 10% resursa. Sa je druge strane neophodno opslužiti sve zahteve u pikovima saobraćaja.

Zbog toga plumDesign ne vrši prekomernu prodaju resursa, što je obezbeđeno praksom da hosting usluge plumDesign mogu koristiti samo korisnici plum(x) softvera, odnosno klijenti plumDesign.

Hosting usluge nije moguće koristiti nezavisno od usluga plumDesign.

 

Bezbednost je važna

Svaki korisnićki nalog obezbeđen je CageFS, što pruža izolovanost, stabilnost i kontrolisan nivo raspoloživih resursa CloudLinux sistema. Možete biti bezbrižni sa firewall programom, koji je industrijski standard i štiti vaše podatke i saobraćaj u najvećem broju malicioznih napada. Svakako, tu je i naša podrška u borbi protiv ovakvih napada.