plumDesign

plumDesign je posvećen misiji kreativnog razmišljanja i rada u virtualnom digitalnom kosmosu

plumDesign organizacijom i dizajnom informacija, uz korišćenje savremenih Internet tehnologija i permanentnim evolutivnim razvojem sopstvenoe softverske platforme plum(x) pruža naviši nivo kvaliteta programskih rešenja.

Naše znanje, iskustvo i veštine stavljene su na raspolaganje klijentima, te se razumevanjem suštine informatičkih problema, izradom matematičkih modela realnog sveta i efikasnih algoritama postižu održiva i dugotrajna rešenja.

Saznajte više
 

evolucija

plumDesign je osnovan 2004. godine u Beogradu. Za 17 godina rada i razvoja plumDesign je evoluirao na svim značajnim poljima neophodnim za produkciju i dizajn informacija: programiranje, dizajn, organizacija i manipulacija podacima, fotografija i menadzment projektima.

Iz naše radionice izašlo je preko 30 velikih projekata i preko 850 internet sajtova.

 

Arhitektura softvera i programiranje

Programska rešerja plumDesign bazirana su na veb tehnologijama. Internet tehnologije su polje informatike koje najbrže evoluira. Držimo korak sa tektonskim promenama tehnologija i razvijamo svoje striktne standarde i doktrine programiranja i menadžment podataka.

 

Fotografija

Profesionalno poznavanje fotografskog stvaralaštva i estetski normativi pružaju nam nezavisnost od eksternih faktora u projektu na polju dizajna ili vizualizaciji scenarija. Fotografija je najmoćniji element vizuelne komunikacije i zbog toga je posebna pažnja usmerena ka kvalitetnoj fotografiji

 

grafički dizajn

Originalna dizajnerska rešenja za interfejse i vizualizaciju scenarija kombinuju se sa veb tehnologijama i stvara se jedinstveno iskustvo korisnika na kompjuterima ili mobilnim uređajima

 

Dizajn informacija i vizualni interfejs

Vizualna prezentacija i vizualizacija scenarija su vitalni deo, početna i krajnja tačka svakog projekta. Uspešno formiran interfejs i dizajn informacija ključ su uspeha svakog projekta.

 

Organizacija informacija

Organizacija informacija i formiranje relacionih modela informacija najčešćža su zagonetka u sistemima sa nepredvidljivim pravcem i trendom povećanja složenosti.

 

konsalting

plumDesign u centru pažnje uvek ima Klijenta i njegove želje i potrebe, te se pažljivom analizom i projektovanjem dolazi do jedinstvenih, kvalitetnih dugoročnih rešenja.

 

veb Dizajn

veb dizajn je multidisciplinarna delatnost i zahteva istovremeno usavršavanje i učenje novih tehnologija. Ispunjavanje ovih kontradiktornih zahteva ekstremno teško i zahteva čvrste standarde, elastičnost i fleksibilnost poslovnog sistema.

 

plumCAT superiorni katalog proizvoda

  • ekstremno brz unos proizvoda u katalog - pojedinačno ili grupno
  • kategorizaciju proizvoda prema jednoj ili više hijerarhiskih struktura
  • prozvodi se prezentuju višejezično sa istim ili različitim asortimanom saglasno potrebama lokalnog tržišta
  • jednostavna promena cena ili sinhronizacija sa postojećim poslovnim softverom za materijalno/finansijsko poslovanje
  • lako i efikasno povezivanje proizvoda
  • ekstremno efikasan i kontrolisan modul za pretraživanje i filtriranje proizvoda unutar kataloga
  • izdvajanje novog proizvoda, prizvoda na akciji