o nama

plumDesign - 18 godina razvoja

plumDesign je osnovan 2004. godine. Od samog pocetka, u težištu svakodnevnog stvaralaštva je savladavanje i adaptacija najnovijih tehnoloških rešenja za obradu i dizajn informacija. Raskošno iskustvo stečeno tokom izvođenja preko 80 obimnih projekata i preko 900 manjih Internet sajtova svrstava plumDesign u sam vrh proizvodnje i razvoja veb-orjentsanih softverskih rešenja.

plumDesign u centru pažnje uvek ima Klijenta i njegove želje i zamisli, te se pažljivom analizom i projektovanjem dolazi do jedinstvenih, kvalitetnih dugoročnih rešenja.

 

Standardi za veb dizajn

plumDesign je od 2008 godine postavio proceduru osvajanja i usvajanja novih tehnologija i standarda.

Procedura podrazumeva usvajanje znanja, implementaciju i testiranje, postavljanje tehnologija u plumFramework, zatim adaptaciju za plumCMS platformu, prateću organizaciju dokumentacije i program obuke programera/dizajnera. Trenutno plumDesign standardno koristi platformu baziranu na OpenSource tehnologijama PHP+MySQL, javaScript(jQuery, jQueryMobile, jQueryUI), Android platforma. Za razvoj iPhone/iPad aplikacija kao i standardnu Apple iOS development platformu.

Posebna pažnja se posvećuje mobilnim tehnologijama te je od 2012 godine standardna platforma izrađena korišćenjem velikog broja za sada podržanih funkcionalnosti HTML5+CSS3.